Rabu, 18 Julai 2012

Update AVG Free Anda!


Macam entri aku yang ntah berapa lama yg lepas, antivirus yang bagus adalah antivirus selalu update.. bila selalu update, file update akan jadi kecik.. kalo jarang² update besaq la sikit.. tapi kalo kaddang².. mau la jemu menunggu abes download.. so tamau nunggu lama?? selalu la update ok...

entri nie adalah bagi yang tak tau macamana nak update secara manual.. manatau kot² ada laptop ka komputer lama ka yg nk install antivirus tapi tadak tenet... hehe!! bagi yang ada beruk tue.. sila la right click update kat system toolbar tue yer..

Ok.. sila klik link nie: Manual AVG Update Page and then tengok

All modules (last update January 27, 2012) (download)
bermaksud semua pakej seperti virus definitions, safe database apps, ident protection, link scanner & core modules) sebab nak bagi senang download sebab ada yang tak pasti yang mana satu perlu download... bagi yang pakai Windows 64bit.. klik jer Windows x64 dan bagi yang pakai Windows 32bit.. klik Windows x32

Iavi:5139 (Virus Definitions) last update July 18, 2012 (download)
Aku selalu update so.. aku download virus definition jer ler.. hehehe!! korang boleh jugak, klik download kat atas tue atau klik jer kat bawah tue.(Perhatian: table download dibawah adalah dari website AVG dan mereka berhak mengubah isi kandungan ataupun sambungan)


OSFileDescriptionDateSize
os: AllIavi: 5139Virus definitions.July 18, 201261 MB
os: AllIchjw: 4Database of safe applications.May 31, 2011110 kB
os: AllIdat: 289Definitions for Identity Protection.July 12, 2012224 kB
os: AllLink Scanner: 1147Link Scanner DB full.July 18, 2012788 kB
os: Windows_64Windows x64: 2437Core module.June 15, 20126 MB
os: Windows_32Windows x32: 2437Core module.June 15, 20123 MB
os: Windows_64Windows x64: 1913All necessary modules.January 27, 2012120 MB
os: Windows_32Windows x32: 1913All necessary modules.January 27, 2012101 MB

2 ulasan:

  1. aku masih lagi pengguna avast yang setia.janji updated!!

    BalasPadam
  2. hahaha!! avast makin berat bro...

    BalasPadam